Friday, October 19, 2012

Easy Cupcakes decorating idea. Einfach Muffins Deko Idee . طريقة سهلة لتزيين الكب كيك


 Here's a very simple, easy & fast cupcakes decorating idea that looks very nice & kids & adults love. you will only use 2 types of Chocolate, white & whole milk (or dark) Chocolate.

Here is what you need:



12 Chocolate Cupcakes (or Vanilla )
200 gm White Chocolate
100 gm Whole milk Chocolate
Some green leaves

Method:

Melt the Whole milk Chocolate in microwave or over a water bath.
wash your leaves & dry them.
With a brush,  brush a thick layer of chocolate over the whole leaf .
Leave your leaves to cool completely (1 hour).
Peel the chocolate leaf .

Melt the White Chocolate in the microwave (or over a water bath ) & decorate your cupcake with 1 teaspoon over each Cupcake.
wait till it cools then decorate with the chocolate leaves.

A TIP:

You can use Vanilla Cupcakes & make white Chocolate leaves instead of the whole milk leaves. & decorate the Cupcakes with dark Chocolate instead of White!



Brush your leaves with melted Chocolate & let cool , you can let your leaves cool over a small bar or Pencil to make you leaves a bit curly.
*Die Blätter mit geschmolzener Vollmilch Schokolade bestreichen & im kühl shrank für 1 stunde lassen.
*تدهن أوراق الشجر طبقة سميكة وتترك فالتلاجة ساعة واحد


Peel your chocolate leave Cautiously & slowly.
*Die grünen Blätter festhalten & vorsichtig von den Schokoblätteren abziehen.
* يقشر ورق الشكولاتة من ورق الشجر


Ready with the cup of Hot Chocolate :)
*Ideal mit Heißer Schokolade :)

Man braucht: 
12 Muffins.
200 g Weiße Schokolade
100 g Vollmilch Schokolade (oder Zarrbitter)
Blätter

Bereitung: 
Weiße Shokolade in der Mikrowelle schmelzen.
Muffins mit Schokolade abdecken.
Die Blätter waschen & trocken tupfen.
Die Blätter mit geschmolzener Vollmilch Schokolade bestreichen & im kühl shrank für 1 stunde lassen.
Die grünen Blätter festhalten & vorsichtig von den Schokoblätteren abziehen.
Muffins mit Die Schokoblätter dekorieren.


تحتاج إلى : 12 كب كيك / 200 جم شوكولاتة بيضاء / 100 جم شوكولاتة غامقة / بعد أوراق الشجر.
الطريقة :
 تسيح الشوكلاتة البيضاء على حمام مائي
تحضر أوراق الشجر بالغسل والتنشيف
. تسيح الشكولاتة الغامقة وتدهن أوراق الشجر طبقة سميكة وتترك فالتلاجة ساعة واحدة . يقشر ورق الشكولاتة من ورق الشجر بحذر . تزين الكوب كيك بالشكولاتة البيضاء ثم باوراق الشكولاتة. .

3 comments: